Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 085 - 760 8 760
  • info@wiggersgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Op zoek naar een goede en voordelige bestelautoverzekering? Wij helpen u hierbij! Gebruik ons handige online offerteformulier en vraag direct uw offerte aan.

Stel uw bedrijfswagenverzekering op maat samen zodat deze perfect aansluit op uw bedrijfssituatie. Elke verzekering is uit te breiden met een aanvullende dekking en aanvullende verzekeringen.

 

Offerte Bestelautoverzekering aanvragen

Een offerte aanvragen voor een bestelautoverzekering is geheel vrijblijvend. Via het offerteformulier vraagt u een offerte aan. Wij zorgen dat u een offerte voor een goede verzekering tegen een scherpe premie ontvangt. De offerte wordt u per e-mail toegezonden.  Liever telefonisch contact? U kunt ons natuurlijk ook even bellen. Wij nemen dan de aanvraag telefonisch met u door en verzekeren direct uw bestelauto.

Een Bestelautoverzekering direct afsluiten

Wilt u een bestelautoverzekeren? Sluit de verzekering dan direct middels het aanvraagformulier af en wij regelen alles voor u.
Zo kunt u meteen verzekerd met uw bestelauto op pad. Zelfs in het weekend is de dekking na het afsluiten meestal gelijk geregeld.

Geen royemenstverklaring? Geen Probleem bij onze bestelautoverzekering

Zijn alle schadevrije jaren bijgeschreven op uw privé-auto? Voor ons is dat geen enkel probleem. Bij het afsluiten van een bestelwagenverzekering hanteren wij een speciaal tarief. Wij kijken dan hoeveel schadevrije jaren u hebt op uw privé-auto. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting!

Schade met uw bestelauto

Bent u betrokken bij een schade? Wij helpen u bij de afhandeling van de schade. Wanneer er op uw polis dekking is voor uw schade zorgen wij ervoor dat uw schade door de verzekeraar zal worden afgehandeld. En helpen u zo snel mogelijk weer op weg!