Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 085 - 760 8 760
  • info@wiggersgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Goedkope caravanverzekering

 

Altijd een dekking op maat

Omdat alle caravans anders zijn, bieden we maatwerk. U stelt uw caravanverzekering naar eigen wens samen. En u betaalt alleen de dekking die u kiest. Met waardegarantie kunt u de verzekerde waarde van uw caravan voor 1, 3 of 5 jaar vastzetten. Zo bent u perfect verzekerd, op een voordelige manier. Het aanvragen van een offerte caravanverzekering is gratis en geheel vrijblijvend.

Groenekaart bij uw caravanverzekering

Gaat u met de caravan naar het buitenland? Misschien moet u dan een tweede groene kaart aanvragen. Gaat u naar Duitsland, Polen of Spanje met de caravan? Dan heeft u een tweede groene kaart nodig wanneer de caravan zwaarder is dan 750 kg. Deze zware caravans hebben een eigen kenteken. Daarom heeft u in deze landen een tweede groene kaart op het kenteken van de caravan nodig. Indien u een aparte groene kaart nodig heeft voor uw caravan dan adviseren wij u vroegtijdig een (aparte) groene kaart aan te vragen.

Eenvoudig caravanverzekeringen afsluiten

Neemt u per email of telefonisch contact met ons op voor een offerte caravanverzekering. Via onze website is het eenvoudig een caravanverzekeringen af te sluiten. 
Komt u er niet uit of heeft u nog vragen dan kunt u ons natuurlijk altijd telefonisch bereiken via telefoonnummer 085-760 8 760. Wij helpen u graag!