Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 085 - 760 8 760
  • info@wiggersgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Vanuit onze ervaring op het gebied van de klassieke- en de terreinautoverzekering, is het een logische stap om tevens aparte verzekeringen in het leven te roepen voor de meer bijzondere auto's, die doorgaans als een hobby door hun eigenaren worden gekoesterd en vertroeteld.

Denk hierbij aan auto's als DONKERVOORT, LOTUS, MORGAN, PORSCHE. 
Voor deze auto's hebben wij de Hobby-autoverzekering! 

Offerte Hobby-autoverzekering aanvragen

Een offerte aanvragen voor een Hobby-autoverzekering is geheel vrijblijvend. Via het offerteformulier vraagt u eenvoudig een offerte aan. De offerte wordt u per e-mail toegezonden. Liever telefonisch contact? U kunt ons natuurlijk ook even bellen!

Een Hobby-autoverzekering direct afsluiten

Wilt u uw Hobby-auto verzekeren? Sluit de verzekering dan direct middels het aanvraagformulier af en wij regelen alles voor u.
Zo kunt u meteen verzekerd met uw Hobby-auto op pad. Een hobby-autoverzekering kan alleen worden afgesloten in combinatie met uw autoverzekering voor dagelijks gebruik.

Geen schadevrije jaren op de Hobby-autoverzekering

De Hobby-autoverzekering kent geen opbouw van schadevrije jaren en ook geen no-claimkorting.
De premie wordt samengesteld door een vaste WA premie en een percentage gerekend over de taxatiewaarde van uw Hobby-auto.   

Schade met uw Hobby-auto

Bent u betrokken bij een schade? Wij helpen u bij de afhandeling van de schade. Wanneer er op uw polis dekking is voor uw schade zorgen wij ervoor dat uw schade door de verzekeraar zal worden afgehandeld. En helpen u zo snel mogelijk weer op weg!