Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 085 - 760 8 760
  • info@wiggersgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Voor campers is er een speciale goedkope Kampeerautoverzekering. Wanneer u op vakantie gaat, wilt u dat alles goed geregeld is zodat u zorgenloos en goed verzekerd op pad kunt. 

 

De Kampeerautoverzekering wijkt af van een normale autoverzekering. Een van de verschillen is dat deze verzekering over het algemeen goedkoper is dan een autoverzekering omdat u minder rijdt met een camper dan met een auto. Hierdoor loopt de verzekeringsmaatschappij minder risico en daardoor kan dus de premie van de verzekering omlaag.

 

Snel en eenvoudig uw Kampeerauto verzekeren

U kunt bij ons gemakkelijk een offerte of een verzekering voor uw kampeerauto aanvragen. Gebruikt u hiervoor ons offerte of aanvraagformulier. Middels ons aanvraagformulier sluit u direct de verzekering af. Liever telefonisch contact? U kunt ons natuurlijk ook even bellen. Wij nemen dan de aanvraag telefonisch met u door en verzekeren direct uw camper.

Offerte Kampeerautoverzekering aanvragen

Een offerte aanvragen voor een kampeerautoverzekering is geheel vrijblijvend. Via het offerteformulier vraagt u eenvoudig een offerte aan. De offerte wordt u per e-mail toegezonden. Liever telefonisch contact? U kunt ons natuurlijk ook even bellen!

Een Kampeerautoverzekering direct afsluiten

Wilt u een kampeerauto verzekeren? Sluit de verzekering dan direct middels het aanvraagformulier af en wij regelen alles voor u.
Zo kunt u meteen verzekerd met uw kampeerauto op pad.

Geen schadevrije jaren nodig op onze Kampeerautoverzekering

Zijn alle schadevrije jaren bijgeschreven op een andere auto? Voor ons is dat geen enkel probleem. Bij het afsluiten van een kampeerautoverzekering hanteren wij een extra korting, gebaseerd op de schadevrije jaren die u hebt op uw eerste auto. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting! Voorwaarde is dan wel dat uw eerste auto ook bij ons verzekerd wordt!

 

Hulp bij schade

Bent u betrokken bij een schade? Wij helpen u bij de afhandeling van de schade. Wanneer er op uw polis dekking is voor uw schade zorgen wij ervoor dat uw schade door de verzekeraar zal worden afgehandeld. En helpen u zo snel mogelijk weer op weg!