Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 085 - 760 8 760
  • info@wiggersgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Niet teveel betalen voor een autoverzekering? Wij geven een helder overzicht van de beste aanbiedingen. Ideaal om een goed overzicht te krijgen van de aanbieders en hun prijzen. Wij zorgen ervoor dat u weg rijdt met een goede en goedkope autoverzekering.

OP ZOEK NAAR DE BESTE AUTOVERZEKERING

Met de online tool op onze site is een goede en goedkope autoverzekering snel gevonden. Vul eerst enkele gegevens (zoals: kenteken, geboortedatum en uw postcode) van de auto en de hoofdbestuurder in. Kies daarna de gewenste dekking. U ziet direct een top 5 van goedkoopste aanbieders. Geen kenteken bij de hand? Selecteer dan het merk en type auto. Simpel toch?

Goedkope autoverzekering direct online afsluiten

Een goedkope autoverzekering gevonden die aan al uw wensen voldoet? Sluit de verzekering dan direct af. De autoverzekering gaat dan gelijk in. Nog dezelfde dag kunt u veilig & verzekerd op weg, ook in het weekend. Later volgen per e-mail de precieze polisvoorwaarden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

U kunt ons ook bellen of mailen om een offerte voor een goede autoverzekering. Een offerte aanvragen is volkomen vrijblijvend. 
Wij sturen u de offerte vrijblijvend per e-mail toe.

Direct Dekking

24 uur per dag 7 dagen per week direct dekking mogelijk. Wanneer u via onze website een premie berekend en de verzekering afsluit krijgt u in de meeste gevallen direct een voorlopige dekking.

Hulp bij schade

Bent u betrokken bij een schade? Wij helpen u bij de afhandeling van de schade. Wanneer er op uw polis dekking is voor uw schade zorgen wij ervoor dat uw schade door de verzekeraar zal worden afgehandeld.