Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 085 - 760 8 760
  • info@wiggersgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

 

De 4X4 Polis is een speciale verzekering voor diegene die iets meer van zijn verzekering verwacht als het gaat om een terreinauto. Onze 4X4Polis is een speciale op de terreinauto en zijn gebruik aangepaste verzekering, met de nodige uitbreidingen en extra's.

De 4X4 Polis is de verzekering voor voertuigen met het karakter van een terreinauto. In tegenstelling tot andere aanbieders biedt 4X4 Polis de meest complete verzekering, die voldoet aan praktisch alle wensen van de Federatie Nederlandse Terreinauto Clubs. De 4X4 Polis is een verzekering die openstaat voor terreinauto's op zowel 'geel', als 'grijs' kenteken.

Wanneer komt uw auto in aanmerking voor een 4X4Polis?
Indien uw voertuig 4-wiel is aangedreven en het karakter van een terreinauto heeft, komt u al in aanmerking.

 

De bijzonderheden van onze 4X4Polis

U stelt zelf uw polis samen, daarnaast uitgebreid met een aantal gratis voorzieningen:

  • Groene kaart
  • Gratis Verhaalsrechtsbijstandsverzekering
  • Geen beperking tot 1 bestuurder: 4X4 Polis kent in tegentstelling tot andere verzekeraars van speciale voertuigen, geen beperking van het aantal bestuurders.
  • Geen verplichte koppeling met de dagelijkse auto: Om een 4X4 à la Carte verzekering af te sluiten, is er geen verplichting tot het tevens vezekeren van de dagelijkse auto. Wiggers Groep b.v. kent echter een aantal interessante mogelijkheden als het gaat om meerdere verzekeringen, waardoor interessante voordelen kunnen ontstaan.
  • Ook dekking tijdens deelname aan terreinrijden- trial-, behendigheids- , puzzel-, regelmatigheidsritten etc: Terwijl andere verzekeraars dit risiko niet willen verzekeren, kunt u met een 4X4 polis met een gerust hart deelnemen aan alle ritten en evenementen, zolang het geen direkt snelheidsevenement betreft. Bovendien is deelname toegestaan in zowel binnen als buitenland.
  • Topherstel Schaderegeling: In geval van (Beperkt) Casco schade, kan gebruik worden gemaakt van de zogenaamde Topherstel regeling waarbij indien men zijn/haar auto laat repareren bij een aangesloten hersteller, zij de beschikking krijgen over vervangend vervoer gedurende de reparatieperiode en het eigen risiko wordt verlaagd met € 135.
  • Hulpverlening binnen- en buitenland: Bij 4X4 Polis kunt u altijd rekenen op gratis hulpverlening na een ongeval in zowel binnen- als buitenland.
  • Geen kilometer beperking.

 

Offerte 4X4Polis aanvragen

Een offerte aanvragen voor een terreinautoverzekering is geheel vrijblijvend. Via het offerteformulier vraagt u eenvoudig een offerte aan. De offerte wordt u per e-mail toegezonden. Liever telefonisch contact? U kunt ons natuurlijk ook even bellen!

Een 4X4Polis direct afsluiten

Wilt u een terreinauto verzekeren? Sluit de verzekering dan direct middels het aanvraagformulier af en wij regelen alles voor u.
Zo kunt u meteen verzekerd met uw terreinauto op pad. Zelfs in het weekend is de dekking na het afsluiten meestal gelijk geregeld.

Geen schadevrije jaren beschikbaar? Geen Probleem bij onze 4X4Polis

Zijn alle schadevrije jaren bijgeschreven op een andere auto? Voor ons is dat geen enkel probleem. Bij het afsluiten van een terreinautoverzekering hanteren wij een extra korting, gebaseerd op de schadevrije jaren die u hebt op uw eerste auto. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting! Voorwaarde is dan wel dat uw eerste auto ook bij ons verzekerd wordt!

Schade met uw terreinauto

Bent u betrokken bij een schade? Wij helpen u bij de afhandeling van de schade. Wanneer er op uw polis dekking is voor uw schade zorgen wij ervoor dat uw schade door de verzekeraar zal worden afgehandeld. En helpen u zo snel mogelijk weer op weg!