Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 085 - 760 8 760
  • info@wiggersgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Verzekeringen

Laten we beginnen met vast te stellen dat in Nederland vrijwel overal verzekeringen voor bestaan. Aansprakelijkheid, auto, rechtsbijstand, ziektekosten, oceaanstomers, binnenvaartschepen, inboedel, u noemt het en er is vast wel een verzekering voor.

Risicobeheer

In het wilde weg verzekeren, daar zit niemand op te wachten. Dat is duur en vaak onnodig.

Wat wij doen is, uw risico’s in kaart te brengen. 
Denk daarbij aan de gevolgen van wettelijke bepalingen en sociale wetgeving, maar ook om de behoefte aan bescherming van uw bezittingen of vermogen. Wij brengen deze en andere risico’s in kaart en zoeken naar pasklare oplossingen.

Als die oplossing betekent dat u een verzekering nodig heeft, gaan wij voor u na wat de mogelijkheden in de markt zijn. Welk soort polis is noodzakelijk, welke verzekeraars leveren die en tegen welke voorwaarden en - niet onbelangrijk - premie. 

Wij werken honderd procent onafhankelijk en kunnen die vergelijking dus eerlijk voor u maken.

Pas wanneer alle risico’s in kaart zijn gebracht en de juiste verzekeraar is gevonden, volgt ons advies.
Indien u daar tevreden mee bent, regelen wij verder alles - uiteraard in nauw overleg met u. Ook wanneer u ons in een later stadium op de hoogte brengt van gewijzigde levensomstandigheden, zullen wij, steeds na overleg met u, uw polissen aanpassen.

Schade?

Ook in het geval van schade, staan wij vanzelfsprekend voor u klaar.

Vanaf het in kaart brengen van de schadeomvang, de eventuele gevolgschade, het benoemen van experts tot en met de contacten met de betrokken verzekeraars of tegenpartijen.

Zodat u krijgt waar u recht op heeft.