Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 085 - 760 8 760
  • info@wiggersgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Ziektekostenverzekering

Over ziektekostenverzekeringen bestaat een hoop onduidelijkheid en vaak is men achteraf teleurgesteld over het gebrek aan vergoedingen. Om de verschillen tussen ziektekosten duidelijker te maken, stellen we dat er grofweg 3 soorten ziektekostenverzekeringen bestaan. De naturapolis, de restitutiepolis en de zogenaamde budgetpolis.     

Als eerste in het kort het verschil tussen de naturapolis, de restitutiepolis en de budgetpolis:

 

Naturapolis

uitsluitend vergoeding van gecontracteerde zorg

De zorgverzekeraar vergoedt uitsluitend de volledige kosten van de zorgverlener (ziekenhuis, arts etc.) als hiermee een contract is afgesloten. Ga je dus naar een zorgverlener waarmee géén contract is afgesloten dan worden de kosten niet of niet volledig vergoedt.

 

Restitutiepolis 

vrije keuze van zorgverlener

Je bent in principe vrij in je keuze van zorgverlener. Meestal stuurt de zorgverlener de rekening direct naar de verzekeraar. Het kan ook voorkomen dat je deze zelf moet doorsturen naar je verzekeraar of dat  je deze eerst zelf moet betalen.

 

Budgetpolis

uitsluitend vergoeding van gecontracteerde zorg

Komt in grote lijnen overeen met de naturaverzekering, met dien verstande dat je met een budgetverzekering  maar bij een beperkt aantal ziekenhuizen terecht kunt. Hierdoor kan het voorkomen dat je voor géén enkele behandeling in een ziekenhuis bij jou in de buurt terecht kunt. Daarnaast is dit vaak een internetproduct waarbij je ook herhaalrecepten meestal via een internetapotheek moet bestellen.

 

Een goede Ziektekostenverzekering

Omdat wij vinden dat je geen onnodige financiële risico's moeten nemen met uw meest kostbare goed, uw gezondheid!, adviseren wij u de Volledig Vrije Keuze Zorgpolis. Dit is een restitutieverzekering.

Je kiest dus zelf door welke arts èn in welk ziekenhuis je je laat behandelen! Daarnaast bepaalt je arts (EN NIET DE VERZEKERAAR) welke medicijnen (en van welk merk) je nodig hebt!

 

Wij kunnen voor 2016 onze relaties een collectieve Zorgpolis aanbieden:

 

  1. Zorgcollectief Wiggers Groep Deze collectiviteit is voor onze particuliere relaties.

De korting bedraagt 3% op de Basisverzekering en 7% op de aanvullende verzekering(en).

 

  1. MKB-C Wiggers Groep Deze collectiviteit is voor onze zakelijke relaties. (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel) Dus voor DGA’s, zelfstandig ondernemers, ZZP-ers.

De korting bedraagt 8% op de Basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering(en).